Vejledning

Oversigt

For at benytte forbrug.esrumvand.dk skal du først oprette dig som bruger.
Forudsat vandværket kender din email, sker det i følgende trin.

OPRET BRUGER
Log på
Knyt til måler (4 trin)
Send link til ny kode (3 trin)
Indtast din adgangskode (2 trin)
Log på med ny adgangskode (2 trin)

Hvis vandværket ikke kender din email må du kontakte værket på info@esrumvand.dk.


Log på

Du opretter dig som bruger ved at indtaste din email i dette skærmbillede:

Knyt til måler

Har du endnu ikke oprettet dig som bruger, og kender vandværket din email, bliver du derpå bedt om at knytte din email til en adresse:Bliver din mail ikke genkendt, kontakt da vandværket på mail info@esrumvand.dk

Efter klik på "Knyt email til måler" finder du din adresse i dette skærmbillede:Når du har fundet din adresse, klikker du "Godkend":Du får herpå en oversigt over adresse, mail og det navn, vandværket har tilknyttet måleradressen:


Send link til ny kode

Nu mangler du kun at bestille et link til ny kode.
• BEMÆRK • Af sikkerhedsgrunde skal det tilsendte link bruges indenfor en time. (Hvis du ikke når at modtage det/bruge det, bestiller du blot et nyt link!)Efter klik på "Send link til ny kode" får du besked om, at et link til ny kode er afsendt:Den mail, du modtager er afsendt fra ESRUMsystem2™ og bør dukke op i din Indbakke inden for et kvarters tid.

Kig eventuelt i andre mapper (spam, uønsket mail etc), hvis du ikke kan finde den. Kontakt værket, hvis du ikke modtager mail.

Den mail, du modtager rummer et personligt link, som du skal benytte ved at klikke på det. Som nævnt i mailen, skal du gøre det indenfor en time efter linket er afsendt:


Indtast adgangskode

Ved klik på linket i den mail, du modtager, kommer du til et vindue, hvor du indtaster din helt personlige adgangskode.

Koden skal være på mindst 8 tegn og ellers har du frit valg. Da koden gemmes krypteret, kan du godt vælge at bruge en kode, du allerede benytter andre steder, men det er helt op til dig selv, bare koden er sikker, så den ikke let kan gættes af andre:Efter indtastning af kode bliver du bedt om at gentage koden.
Tryk derpå "Gem ny kode" i skærmbilledet nedenfor:


Log på med ny adgangskode

Hvis du har indtastet ens koder ovenfor, bliver du herpå sendt helt forfra til Login, hvor du har mulighed for at tjekke, at email og adgangskode virker korrekt:


Demo

Hvis du gerne først vil prøve, hvordan systemet virker, kan du tjekke denne hjemmeside: esrumsystem.dk.

Udover de på demo-siden nævnte logindata (email="demo1@demovand.dk", kode="demovand"), kan du med brug af samme kode også prøve login med email "demo2@demovand.dk", "demo3@demovand.dk" etc. op til "demo8@demovand.dk".